Atelier – Kennis Interieurstoffering

Wij beschikken over een eigen atelier. Hierin worden met grote zorg gordijnen geconfectioneerd en meubels ge(her)stoffeerd. Gordijnen kunnen op diverse manieren gemaakt worden. Alle kennis hiervoor hebben wij in huis. Graag realiseren wij uw wensen, of vullen wij dit in met onze jarenlange ervaring.

Een zee van mogelijkheden

Omdat wij bij Kennis Interieurstoffering over ons eigen atelier beschikken zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij voldoen graag aan de wensen van onze klanten, hoe uiteenlopend deze ook zijn. Vaak hebben mensen zelf een goed idee van wat ze mooi vinden en wensen. Wij geven graag gehoor aan deze wensen en voorkeuren, maar wij zijn door onze ervaring ook perfect in staat om met u mee te denken en advies te geven wanneer dit gewenst is. Wij nemen dus zowel een uitvoerende als actieve houding aan als het gaat om de wensen van onze klanten.
Atelier

Laat u inspireren

In onze showroom en het atelier bieden wij u een ervaring aan waardoor u zich kunt laten inspireren wanneer u nog geen duidelijke koers heeft voor uw woninginrichting. Samen met ons kunt u ideeën op doen over bijvoorbeeld uw gordijnen of andere raamdecoratie maar we nemen ook graag de tijd om vooraf eens bij u thuis langs te komen. Zo kunnen we samen een visie ontwikkelen voor uw unieke woninginrichting, elementen daar van of voor een totaalconcept. Van gordijnen tot de rails, van meubels tot de verf op uw muren. Bij Kennis Interieurstoffering zijn wij in staat om alle elementen van uw interieur aan te passen of van het begin af aan conceptueel ontwerpen en realiseren.

Mede door ons eigen atelier, zijn wij in staat nagenoeg alles in eigen beheer te verwezenlijken. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een goed en gedegen product. Nieuwsgierig geworden naar dit alles? Kom bij ons langs en laat U inspireren. Of neem eens contact met ons en vraag naar de mogelijkheden.

Delen via:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn