Gordijnen

Gordijnen maken de sfeer in uw interieur. Het is daarom van belang hier een verantwoorde keuze in te maken. Hierin voorzien wij u graag van professioneel advies. Het gaat hierbij niet alleen om kleur en patroon, maar ook het materiaal van een stof. Het is een kunst deze diverse factoren tot één passend geheel te maken.

Of het nu gaat om een interieur met een landelijke, klassieke of moderne uitstraling, voor elke stijl hebben wij een zeer groot assortiment gordijnstoffen: Van zowel betaalbare eigen merk stoffen, tot exclusieve stoffen van diverse merken in alle materialen en/of patronen.

Los hiervan is het uiteraard ook van groot belang, hoe een gordijn geconfectioneerd (gemaakt) wordt. Hierin bieden wij alle mogelijkheden, waarvan de confectie met veel aandacht, geheel in eigen atelier, vervaardigd wordt.

Bij uw gordijnen zijn er diverse mogelijkheden betreffende ophangsystemen.
Ook hierin hebben wij een groot assortiment: Van standaard gordijnrails, luxe gordijnroedes met uiteenlopende designs tot elektrisch bedienbare rails.

Gordijnen en raamdecoratie

Raamdecoratie

Naast gordijnen zijn er ook tal van andere mogelijkheden (al dan niet gecombineerd met gordijnen) met betrekking tot raamdecoratie. Hieronder verstaan wij bijvoorbeeld: Jaloezieën zowel horizontaal als verticaal in zowel hout als aluminium uitvoering, paneel en/of vouwgordijnen (geconfectioneerd en geassembleerd in eigen atelier), rolgordijnen, plissé gordijnen, dubbelrollers, silhouetten, etc. De mogelijkheden zijn onbeperkt en zeer divers.

Zoals al gezegd komt raamdecoratie in alle soorten en maten vormen en materialen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Omdat wij alles confectioneren en assembleren in eigen atelier verzekeren wij u van een product dat volledig naar wens is uitgevoerd en van gedegen kwaliteit is.

Wilt u meer weten of u laten inspireren wat betreft gordijnen en raamdecoratie? Neem eens contact op met Kennis Interieurstoffering of kom eens langs op onze sfeervolle locatie vol met inspirerende producten en ideeën.

Wanneer u nog zoekende bent wat betreft het design van uw raamdecoratie helpen wij u graag een handje. Wij delen graag onze passie en enthousiasme voor woninginrichting met u. Kijk bijvoorbeeld samen met ons eens mee in ons uitgebreide portfolio om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Delen via:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn