Kennis woninginrichting – Meubels

Graag adviseren wij op het gebied van de juiste meubels en accessoires voor uw interieur. Tevens leveren wij meubels zowel voor een landelijk, klassiek als modern interieur. Wij zijn een dealer van verschillende merken zoals BAAN, Kessels, Danca en tal van andere merken. Ook voor zitmeubelen die elektrisch bedienbaar zijn bent u bij ons aan het juiste adres, wij leveren elektrisch bedienbare meubelen van diverse merken.

Maatwerk meubels

Naast het leveren van meubelen van diverse merken bieden wij ook de mogelijkheid om meubels op maat te laten vervaardigen. Bent u op zoek naar een leverancier voor unieke meubels naar eigen design? Neem dan contact op met Kennis Interieurstoffering, wij kunnen een aangeleverd design realiseren.

Ook is het mogelijk om samen met ons een volledig concept voor meubelen te creëren. We gaan graag met u aan tafel zitten om samen uw visie op papier te krijgen en een concept te maken voor uw unieke meubels. Dit is waar we bij Kennis Interieurstoffering echt enthousiast van worden, uit ervaring weten we dat dit enthousiasme al snel overslaat op onze klant. Dit zorgt voor een unieke ervaring die niet snel vergeten zal worden.

Wij kunnen ook uw huidige meubels opnieuw afwerken en stofferen om deze conform uw nieuwe interieurvisie passend te maken in het totaalplaatje. Ook dit realiseren wij in ons eigen atelier zodat wij een product van hoogstaande kwaliteit en volledig naar wens kunnen garanderen.

Meubels en accessoires

Accessoires en verlichting

Bij Kennis Interieurstoffering beschikken we ook over een breed assortiment aan accessoires en verlichting om uw woninginrichting compleet te maken. Van betaalbare producten tot exclusieve accessoires en de meest buitengewone verlichting. Dus of het nu simpel en doeltreffend moet zijn of buitengewoon en exclusief, Kennis Interieurstoffering voor uw woninginrichting heeft een oplossing die bij u past.

Spreekt dit alles u aan of bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor ú kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op en laat ons u inspireren of uw wensen realiseren.

Delen via:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn