Kennis Interieurstoffering – Sfeervol welkom

Wij zijn een innoverend bedrijf op het gebied van woninginrichting. U kunt bij ons terecht voor zowel gedeeltelijke als gehele interieurvoorziening. Kort samengevat kunt u hierbij denken aan: Gordijnen / andere vormen van raamdecoratie, vloer- en wandafwerking / vloerkleden, maar ook her-stoffering van een meubelstuk en/of nieuwe meubels in diverse stijlen.

Persoonlijk gedegen advies

De ervaring leert, dat een persoonlijke benadering door veel mensen op prijs gesteld wordt. Vaak vindt men het daarom makkelijker om thuis, in de vertrouwde omgeving, een keuze te maken. Voordeel hierbij is ook, dat de aangereikte stalen bij het al bestaande meubilair of overige interieur bekeken kunnen worden. Ook voor ons is het in dit geval makkelijker om tot een goed en gedegen advies te komen, om de eventuele nieuwe aanschaf passend te maken in het geheel.

Kennis woninginrichting

Totaalconcept woninginrichting

Naast de al eerder genoemde mogelijkheden, is het ook mogelijk om een totaal concept samen te laten stellen voor een geheel nieuw interieur. Dit kan voor zowel bestaande als nieuwe woningen (maar ook bedrijfspanden, hotelkamers, restaurants, etc.). Dus of het nu gaat om enkel een rolgordijn voor de keuken of een totaalconcept van een geheel interieur, u bent in alle gevallen van harte welkom.

Tot slot: u verandert niet iedere maand uw inrichting en daarom voorzien wij uw graag van professioneel advies. Een eerste stap hierin is zo gezet: voor een afspraak kunt u mij bellen of mailen, of u kunt uiteraard langs komen in onze sfeervolle showroom.

Delen via:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn