Kennis Interieurstoffering – Vloerafwerking zacht

Op het gebied van vloerafwerking zijn er tal van mogelijkheden. Betreffende “zachte” vloerbedekking hebben wij de keuze uit een groot assortiment, zoals tapijt van: Desso, Bonaparte, Edeltapijt, Jab en eigen huismerk tapijt.

Bij het leggen van tapijt is het van belang, dat dit op de juiste manier gebeurd. Bij bijvoorbeeld het ene tapijt dient gebruik te worden gemaakt van een ondertapijt, terwijl het andere tapijt rechtstreeks op de vloer verlijmd dient te worden.

Vloerafwerking

Het tapijt kan door ons professioneel bij U gelegd worden. Wij beschikken over een mooie en uitgebreide collectie vloerkleden en karpetten.

Voerafwerking “hard”

Een andere mogelijkheid is de keuze voor een “harde” vloerbedekking, hieronder verstaan wij:
PVC-vloeren, marmoleum en vinyl.

PVC-vloeren

PVC-vloeren zijn op dit moment zeer populair. Zowel verkrijgbaar in tal van hout printen als tegel printen. Ook hierin hebben wij een uitgebreide collectie, zoals: MFLOR en tal van andere merken.

Marmoleum

Marmoleum is een al jaren een vertrouwd en degelijk product dat vaak toegepast wordt in publieke ruimtes (scholen, ziekenhuizen, etc.), maar ook in de particuliere sector kan dit toegepast worden.

Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid.

Traploper

Ook kunt u bij ons terecht voor het leggen van een traploper. We hebben een aantal mooie traplopers in de collectie, de zogenaamde echte lopers. Maar het is ook heel goed mogelijk om een loper van een gewoon stuk “standaard” tapijt te maken. Wij kunnen verschillende stukken tapijt met een zogenoemde lasband naadloos aan elkaar “lassen” zo zijn er veel designs voor uw traploper mogelijk. De loper wordt op zijn plaats gehouden door roedes en traploperpennen boven en onder aan de trap. Roedes zijn er tegenwoordig in veel soorten en maten, denk o.a. aan kleuren zoals mat nikkel.

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Of heeft u een specifieke vraag naar vloerafwerking?
Neem dan eens contact met ons op, wij helpen u graag vakkundig en professioneel verder.

Delen via:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn